Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να κατασκευαστούν και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης

Καλέστε μας:

+30 23310 63249

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Χρησιμοποιώντας επώνυμες και ποιοτικές πρώτες ύλες όπως ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10 παραδίδουμε ένα άρτιο τεχνολογικά και ποιοτικά προϊόν.

Η διοίκηση της Inox Production :

Το ανοξείδωτο που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή των προϊόντων είναι τύπου 304

Όλα τα ψυγεία και καταψύκτες είναι λειτουργιάς τύπου tropical (Τ) για θερμοκρασίες περιβάλλοντος + 43 °C

Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα οι μηχανές των ψυγείων και τα εξαρτήματα των προϊόντων είναι επωνύμων οίκων που φημίζονται για την ποιότητα τους

Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τη Δήλωση Συμμόρφωσης CE

Πιστοποιήθηκε και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001

Ανασκοπεί και βελτιώνει διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της , όπου αυτό είναι εφικτό , φροντίζει για την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων τεχνολογιών καθώς και για την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ’ επέκταση ολόκληρου του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με σκοπό τη διαρκή βελτίωσή του

Διαθέτει πάντα τους απαραίτητους πόρους για την ορθή , αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία κάθε τμήματος της εταιρίας , ώστε να ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά με ολοένα αυξανόμενη γκάμα προϊόντων

Ενημερώνει τους πελάτες της για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων της και προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η οποία επιτυγχάνεται διαμέσου της συλλογικής προσπάθειας, συμμετοχής και ενημέρωσης, η Inox Production χρησιμοποιεί τη μακροχρόνια εμπειρία της και επενδύει στην ποιότητα των κατασκευών, στο σεβασμό και την ικανοποίηση των πελατών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από ειδικό ανοξείδωτο χάλυβα, τύπου AISI 304 διαστάσεων από 0,8 έως και 1,5mm Τα σώματα από 0,8 έως 1mm ενώ όλες οι σωλήνες είναι πάχους κατ’ελάχιστο 1mm.

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να κατασκευαστούν και σε ειδικές διαστάσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις και το χώρο που διαθέτει ο πελάτης, κατόπιν συνενόησης και ειδικής παραγγελίας.

Αποστέλλουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics και συναρμολόγησης κατόπιν συνενόησης με το ειδικευμένο συνεργείο μας και το τμήμα πωλήσεων.

Σχεδόν όλα τα κομμάτια σε κάθε κατασκευή μας είναι κολλημένα εντός αδρανούς ατμόσφαιρας (argon) ενώ όλες οι μεταλλικές επιφάνειες είναι άριστα επεξεργασμένες και λειασμένες από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Όλα μας τα ψυγεία είναι κατασκευασμένα εσωτερικά και εξωτερικά με AΙSI 304 – 18/8 σατινέ Α και μόνωση ειδικού βάρους ενώ φέρουν ψυκτικούς μηχανισμούς με οικολογικό φρέον ενεργειακής κλάσης.

Σε όλες μας τις κατασκευές, οι αντιστάσεις και οι μηχανισμοί είναι ανοξείδωτοι ή χάλκινοι. Τα καλώδια είναι αντοχής υψηλών θερμοκρασιών και πληρούν τους σχετικούς Ευρωπαικούς κανονισμούς.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση