Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να κατασκευαστούν και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης

Καλέστε μας:

+30 23310 63249
Προφίλ Επιχείρησης

Προφίλ Επιχείρησης

Η εταιρία INOX PRODUCTION ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων, ψυχόμενων και θερμαινόμενων βιτρινών, ανοξείδωτων κατασκευών και ανοξείδωτων τσιγκελιών.

Συνταγή της επιτυχίας μας είναι πως είμαστε μια σύγχρονη επιχείρηση με καταρτισμένο προσωπικό και επαγγελματίες συνεργάτες, με απώτερο σκοπό όλων μας να υπηρετήσουμε τον κλάδο της επαγγελματικής εστίασης.

Με έδρα την Βέροια Ημαθίας προμηθεύουμε την ελληνική αλλά και διεθνή αγορά με προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ-μπαρ, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.

Ποιότητα & Εμπιστοσύνη

Η Inox Production με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης μπορεί να προσφέρει στην εκάστοτε επιχείρηση μια μεγάλη σειρά από εξατομικευμένες λύσεις σε επαγγελματικά ψυγεία, ανοξείδωτες κατασκευές, βιτρίνες αλλά και custom εφαρμογές.


Μελέτη  |  Σχεδιασμός  |  Παραγωγή  |  Υλοποίηση


H ελληνική εταιρεία Inox Production υπό την επίβλεψη του ιδρυτή της Πάπαρη Γιώργου, λειτουργεί διαγράφοντας μια συνεχής ανοδική πορεία στην μελέτη και τον σχεδιασμό, κατασκευή και παραγωγή ανοξείδωτων εξοπλισμών για χώρους και καταστήματα εστίασης.

Computer-Aided Design/Engineering (CAD/CAE)

Computer-Aided Design/Engineering (CAD/CAE)

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο πολλαπλά συνεργαζόμενων υπολογιστών, η γραμμή παραγωγής της Inox Production λειτουργεί με τα πλέον ειδικά λογισμικά και εφαρμογές (σχεδιαστικά – κοπτικά – μηχ.σχεδίου) στο χώρο της.

Μεταξύ αυτών και τα : Solidworks®™ της Dassault Systèmes®, AutoCAD™ της Autodesk™, JetCam™ και άλλα ενώ υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC για την κοπή όλων των ειδών μετάλλου παγιώνουν την θέση της εταιρίας μας στον τομέα της.

Στη συνέχεια, η εταιρεία αρχίζει να εφαρμόζει το σύστημα ποιοτικού ελέγχου EN ISO 9001:2000, το οποίο επανεξετάζεται ετησίως, ενώ όλα τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα CE των οδηγιών της ΕΕ (CE marking).

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Προσπαθώντας να συμβάλει στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η εταιρεία επιδιώκει να χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και εύκολα ανακυκλώσιμα, ενώ εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης πλήρους κλίμακας για όλα τα εναπομείναντα μέταλλα και πλαστικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή.

Επιλέξτε τη λίστα για αποθήκευση

Αποθήκευση