ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δραστηριοποιούμαστε με απόλυτη επιτυχία στην δημιουργία χώρων μαζικής εστίασης με εκατοντάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη τηρώντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επαφή με τους πελάτες μας αποτελεί τον θεμελειώδη λίθο για την επίτευξη της συνεργασίας μας από την πρώτη γνωριμία μας μέχρι και την παράδοση των προϊόντων σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Λόγω της πολυετούς μας εμπειρίας γνωρίζουμε πολύ καλά τις άνάγκες σας και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα & την αντοχή των κατασκευών μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχουμε ένα προϊόν για κάθε σας ανάγκη…

Όλα τα προϊόντα μας μπορούν να κατασκευαστούν και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν συνεννόησης ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Καινοτομία

Χρησιμοποιώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες ψύξης καινοτομούμε εφαρμόζοντας χαρακτηριστικά και τεχνικές ξεχωριστές και πρωτοπόρες.

Μακροβιότητα

Διαχρονικά προϊόντα-Συνεπης και ουσιαστική παρουσία στον τομέα της κατασκευής εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

Στιβαρότητα

Προϊόντα δοκιμασμένα σε αντίξοες συνθήκες, με έμφαση στην απόδοση και την αντοχή.

Image

INOX PRODUCTION

ποιότητα και εμπιστοσύνη

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας. Μετατρέψτε το ζαχαροπλαστείο σας σε ένα πραγματικό έργο τέχνης προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και δίνοντας μοναδική ταυτότητα στο χώρο. Το σχεδιαστικό μας τμήμα σε συνεργασία με τον μηχανικό/διακοσμητή σας, σας προσφέρει την δυνατότητα προτάσεων “ραμμένων στα μέτρα σας” για την ανανέωση/ανακαίνιση του χώρου σας. Καταστήματα εστίασης και έτοιμων γευμάτων, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, super market, μεταμορφώνουν το εσωτερικό τους απογειώνοντας πωλήσεις και σχέσεις με πελάτες. Εργονομία, χαμηλή κατανάλωση και προσαρμοστηκότητα, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των βιτρίνων μας που θα κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική την επιχείρησή σας.

Γνωρίστε μας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας. Μετατρέψτε το ζαχαροπλαστείο σας σε ένα πραγματικό έργο τέχνης προσελκύοντας περισσότερους πελάτες και δίνοντας μοναδική ταυτότητα στο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ